Vaš siguran partner za povraćaj USA poreza
Potrebna dokumentacija
Preuzmi potrebnu dokumentaciju

Preuzmi potrebnu dokumentaciju

Skype MeÖ!

Razglasi o www.PovracajPorezaUSA.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Povraćaj poreza USA efile
O nama

 .

Со искуство од првата година, чекајќи и нервирајќи се околу парите од данокот, кога се вратив втората година од Work & Travel 2010 , цимерката од Србија ми ги препорача Easy Tax Store. Кога станува збор за поголема сума на пари неможеш да веруваш секому, но им дадов шанса, по она време и нервози првиот пат бев решена да пробам. И не се покајав, дечките од Еasy Tax Store ја потврдија довербата, имав контакт со Петар и можам да кажам само пофални зборови, БРАВО! Се беше изведено како што пишува, Фиксни трошоци, 100% враќање на данокот! Затоа штом се вратите од USA барајте ги Easy Tax Store за процедурата околу враќањето на данокот,дефинитивно направив добар избор!

 

Ирена Лазовска, Скопје, Република Македонија

 .


Nakon povratka sa Work&Travel programa 2008. godine drugarica mi je preporučila Petra da uradi povraćaj poreza za mene. U početku sam bila skeptična kako će to biti odradjono ali sam na kraju popustila. Na moje iznenadjenje, ček sa povratom poreza koji sam plaćala je stigao jako brzo, a i iznos je bio mnogo veći nego sto sam očekivala za razliku od prethodne dvije godine kada su „velike“ kompanije radile moj porez.  Od tada Easy Tax Store preporucujem svim svojim prijateljima i svi su više nego zadovoljni njihovim uslugama. Kontaktirajte Petra i njegove saradnike i uvijerite se i sami u njihovu expeditivnost i profesionalnost.

 .

Mika Dangubić, Bileće, B&H

 


Boravio sam u USA tokom 2010 godine i glavna stvar vezana za Work and Travel program po povratku kući je bio povraćaj poreza. Imao sam veliku sumu novca u porezu i nisam hteo da prepustim slučaju bilo šta. Istraživao sam i raspitivao sam se gde god sam mogao. Jedini koji je imao odgovore na sva moja pitanja bio je Petar. Trebalo mi je mesec dana da se odlučim za njega ali posle mog iskustva toplo bi ga preporučio svima koji treba da rade porez iz USA.

 .

Petar Miljanić, Vrbas, Srbija

 


I heard for Easy Tax Store true my Friend Igor. I didn’t know anything about tax back because 2010 was my first year on W&T program. Igor offer me to help prepare and file papers. It was simple and I got my taxes back faster then any of my friends and on top of that I got 100% taxes back. I paid only what I was told it will cost me. Easy Tax Store thank you very much for great joband if I go back to USA I’ll make sure I contact you about my taxes.

 .

Vlas Constantin, Sarata Galbena, Moldova

 


Bila sam na Work and Travel programu 2011. godine i na prvom čeku sam primetila da mi poslodavac zadržava Social security and Medicare porez, što sam iz zagovora sa prijateljima koji su već bili na programu znala da nije u redu. Pokušala sad da objasnim poslodavcu i njegovom računovodji da ja kao J1 student ne moram da plaćam te poreze ali nije vredelo. Posle trećeg čeka, kada sam videla da nema šanse da ih ubedim u to kontaktirala sam beogradsku agenciju preko koje sam došla u USA za pomoć. Uputili su me na Petra i Easy Tax Store. Dobila sam odgovor istog dana na mail koji sam poslala gde su mi tražili kontkt poslodavca. Na sledećem čeku nije bilo više zadržavanja poreza koje nisam morala plaćati. Iskreno posle svih mojin napora nisam očekivala da će se problem ovako lako rešiti. Hvala vam puno.

 .

Jelena Grbić, Niš, Srbija

 


Bila sam u USA 2009. godine i nisam ni znala da novac od poreza mogu da dobijem nazad. Slučajno sam to saznala od drugarice iz neformalnog razgovora i uputila me je na Easy Tax Store. S’obzirom da nisam imala W-2 obrazac, za koji tada nisam ni znala da postoji i da treba da ga dobijem (!?!), kontaktirali su poslodavca umesto mene i dobili sve potrebne informacije da bi porez bio odradjen. Posle dva meseca dobila sam lepu sumu novca na čekovima koje sam iskoristila za nezaboravno letovanje. Toplo bi preporučila Petraza svakog ko ima nekih problema sa porezom.

 .

Ivana Dostanić, Novi Sad, Srbija

 


Easy Tax Store je uradio moj porez za 2010. godinu i kao neko kome je to bio treći povraćaj poreza mogu da kažem da je ovo prvi put da sam dobio svih 100% novca od poreza nazad i da mi nije bilo naplaćeno ništa više od onoga što mi je rečeno. Plus na to sam dobio sve odgovore na pitanja koja sam imao na srpskom i mogu da kažem da porez za mene više nije nepoznanica. Ukoliko treba da radite porez ili imate bilo kakvih pitanja vezanih za USA porez preporučio bih da kontaktirate Easy Tax Storejer su samo oni imali odgovore na sva moja pitajna.

 .

Dragoslav Paunovic, Beograd, Srbija

Kao i naslov linka
O nama
Preporučio bih da kontaktirate Easy Tax Store jer su samo oni imali konkretne odgovore na sva moja pitajna... profesionalni su u svakom smislu.

Dragoslav Paunovic, Beograd, Srbija